De opgevraagde pagina bestaat niet (meer)   

Terugblik op de jaarlijkse bijeenkomst van festivalorganisatoren en ondernemers | 29 november 2018 in Arminius

Elk jaar presenteert Rotterdam Festivals de evenementenkalender van het daaropvolgende jaar aan festivalorganisatoren en betrokken ondernemers. Het doel van de bijeenkomst is om ondernemers te informeren over de kalender, te motiveren om met festivals samen te werken en met hen hierover in gesprek te gaan.

Dit jaar vond de bijeenkomst plaats op 29 november in Arminius. Zo'n honderd genodigden bestaande uit festivalorganisatoren en Rotterdamse ondernemers kregen twee inspirerende presentaties te zien.

De eerste presentatie was van Hugo Schepers, event-manager bij Decathlon. Hij vertelde hoe Decathlon dichter bij de klant komt door zelf evenementen te organiseren en aan te haken bij bestaande festivals waaronder de Wereldhavendagen en Rotterdam Pride. Bekijk de presentatie hier.

De tweede presentatie werd gegeven door Paul Gudgin, voormalig directeur van het Edinburgh Fringe Festival. Hij benadrukte een aantal belangrijke manieren voor festivals om samen te werken met ondernemers en liet inzien welke waarde festivals voor ondernemers kunnen hebben en andersom. Bekijk de presentatie hier.

De presentatie van de festivalkalender 2019 was dit jaar in beeld gebracht middels een video. Deze wordt binnenkort op onze website gepubliceerd.

Benieuwd naar wat er nog meer op de festivalkalender staat? De festivalkalender 2019 (voor zover bekend) is hier terug te lezen op onze website