Zakelijke homepage


Rotterdam Festivals coördineert het evenementenbeleid in Rotterdam en stimuleert de cultuurparticipatie van Rotterdammers. Wij realiseren een karakteristiek festivalaanbod en een breed publiek voor kunst en cultuur in Rotterdam.
Naar boven

Oproep voor festivalplannen 2019

Rotterdam is onmiskenbaar een interessante en karakteristieke festivalstad. Rotterdammers houden van hun festivals en het initiatief vanuit de stad is overweldigend. Dat willen we blijven stimuleren, want met festivals vieren we de stad. Ze brengen mensen samen en maken Rotterdam levendig en aantrekkelijk. Denk jij met jouw evenement een bijdrage te kunnen leveren aan de Rotterdamse ambities en wil je in 2019 een publieksevenement organiseren? Meld je dan bij ons aan en lees hier de procedure en criteria.

De deadline voor het insturen van plannen is uiterlijk op 1 september.

LOCATIEPROFIELEN Locatieprofielen
Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw evenement? Bekijk dan de locatieprofielen, met informatie over o.a. het karakter en de omgeving van de plek, de gewenste programmering, capaciteit, vluchtwegen, etc.
lees meer
(ONLINE) CULTUURAGENDA (Online) cultuuragenda
Vanaf nu kun je jouw activiteit gemakkelijk aanmelden voor de culturele agenda van Rotterdam via een online formulier. Na goedkeuring van de redactie wordt deze dan automatisch opgenomen in de online agenda's van Rotterdam Tourist Information, Uitagenda Rotterdam én VVV Nederland.
lees meer
KALENDER 2019 Kalender 2019
Rotterdam Festivals stelt ieder jaar op basis van de aangedragen plannen een evenementenkalender samen die zoveel mogelijk Rotterdammers bereikt en bezoekers naar de stad trekt. Hierbij presenteren we de evenementenkalender voor 2019, vanaf nu te vinden op onze website.
lees meer

Volg ons op...

Blijf op de hoogte en volg onze publieke activiteiten via Social Media of abonneer je op onze zakelijke of persnieuwsbrief.